A HUFBAU AKKER támogatásával: Ismerős Arcok a Kecskemét 650 – Helyi Termék Ünnepen

Egy év híján 20 éve annak, hogy megnyitották építőanyag-kereskedésüket a megyeszékhelyen. Fontos nekik a város, sokat kaptak tőle. A vásárlóiktól, a vállalkozóktól éppúgy, mint a kecskeméti városvezetéstől. Ezt szeretnék azzal is megköszönni, hogy a “Kecskemét 650 – Helyi Termék Ünnep” rendezvény során megvalósuló, általuk úgy szeretett Ismerős Arcok zenekar koncertjét támogatják.

A koncert időpontja: 2018. október 1. hétfő 19 óra
Reméljük, sokan eljönnek és együtt ismét jól érezhetjük magunkat!
http://akker.hu/
https://www.facebook.com/events/442823449567636/

2018 első negyedévének minden hónapjában meghaladta az építőipari termelés volumene az előző évit. Az építőipar ezirányú fellendülését a HUFBAU csoporthoz tartozó, egykori alapítótag, a 28 éves Akker-Plus Kft. is kihasználja: két új áruházat nyitott a bács-kiskuni régióban régi tüzéptelepein, Kecskeméten és Soltvadkerten idén június elsején.

Az Akker-Plus Kft. az elmúlt 10 évben irigylésre méltó eredményeket tud felmutatni: 2008 óta éves árbevételük mintegy 171%-kal nőtt, dolgozói létszámuk jelenleg a 2010-es adat 150%-a. A létszámnövelést részben az építőipar megnövekedett kihívásai, részben a folyamatos terjeszkedés és cégnövekedés indokolja – immáron 160 fős csapat áll a vevők rendelkezésére.

A folyamatos, stabil növekedés tehát egyszerre új munkahelyeket teremt a térségben, növeli a Hufbau-Akker áruházak és építőpontok lefedettségét Bács-Kiskun megyében, és szélesíti a termékkínálatot. Az eddigi mellett a következőkkel:

Kecskemét                                       Soltvadkert

Szerszámgépek                            Szerszámgépek
Szerszámok                                      Szerszámok
Locsolás                                              Locsolás
Méréstechnika                              Méréstechnika
Munkavédelem                            Munkavédelem
Rögzítéstechnika                        Rögzítéstechnika
Festőszerszámok                        Festőszerszámok
Burkolás (Hideg, Meleg)      Burkolás (Hideg, Meleg)
Szaniter, Fürdőszoba               Szaniter, Fürdőszoba
Festékek, színkeverés

A kecskeméti áruház hétfőtől szombatig minden nap várja vásárlóit. Hétfőtől péntekig fél 8-tól 17 óráig. Szombaton fél 8-tól 12 óráig Kecskeméten, a Könyves Kálmán krt. 22-26. Alatt.