2021. október 22. és 24. között díszvendégként, ízletes kóstolóval mutatkozik be az országos népszerűségnek örvendő, az egészséges táplálkozásra hangsúlyt fektető NPK Charolais Farm Kecskemét-Kisfáiból.
Az organikus körülmények között felnevelt marhák húsát – figyelembe véve a gasztronómiai, élvezeti szempontokat is – érlelt marhahús formájában teszik elérhetővé a fogyasztók számára.
Termékeiket a saját ökotenyészetükből, kisüzemi körülmények között, kézműves módon készítik el. Nagyon fontos számukra, hogy a gasztronómiai élvezeti érték mellett, állandó magas minőségben, egészséges ételeket állítsanak elő.
Kínálatukban 100%-ban Magyarországon nevelt hús marhák húsából készült termékek, kézműves hamburgerek szerepelnek, melyek Paleo változatban is elérhetőek lesznek a rendezvényen.
Farmjukon rendszeresen tartanak, kisebb steak sütő workshopot, burger sütést, farmlátogatással egybekötött rendezvényeket, cégek és baráti társaságok számára egyaránt.
Szívesen látják azokat,
akik érdeklődnek a finom ízek, vagy akár a húsmarha tartás iránt!
A szabadon tartott, boldogan élő állatok vörös húsának és faggyújának biológiai értéke nem említhető egy napon sem a nagyüzemi állattartásból származó silány, hormonokkal, antibiotikumokkal, mezőgazdasági toxinokkal terhelt tőkehúsokéval. Farmburger darált húsukból gourmet színvonalú harapnivaló készíthető néhány perc alatt: a laposra formált, előzőleg sóval, borssal megszórt pogácsák mindkét oldalát forró vaslapon vagy serpenyőben hirtelen kérgesre pirítjuk úgy, hogy a belsejük médium, azaz félig nyers maradjon. Az eredmény egy mennyei, önmagában fogyasztható valódi étel, melynek különlegessége egy jellegzetes, sajátos ízvilág. Többek között ilyen finomságokkal várja Önöket kiemelt standjuk mindhárom napon!
Jöjjenek, győződjenek meg róla személyesen is!